Програмиране и синхронизиране

Голяма част от автомобилите производство след 2000г. са снабдени със дистанционно отключване и заключване и механичната ключалка на вратата започва своята алтернативна, а не водеща роля. Много производители на автомобили остават ключалката само за аварийно ползване. Скрита под декоративна капачка или не, автоключалката вече не управлява централното управление на автомобила и не е изработена от материали  издържащи на ежедневна експлоатация.

Ролята на дистанционното управление за отключване и заключване става все по-важна. Най-често проблемът не е в неработещата аларма на автомобила, а е в неработещото дистанционно упрвление за нея. Проблема в дистанционното управление е възникнал следствие на счупената кутийка или изпадналите бутони.

В автоключарски сервизен център „Ключарят на място“ ще Ви направим обучение и синхронизация на дистанционни за автомобили – keyless entry, както и за допълнително монтирани приемници – after market. Тук може да се възползвате от богатия избор на кутийки за оригинални ключове и дистанционни управления, които предлагаме.