Услуги и продукти за камиони2022-03-23T08:38:50+02:00

Услуги за камиони и влекачи

1. Изработка на дубликат на ключ за камиони и влекачи.

С помощта на нова специализирана техника нашите техници имат познанията да изработят втори ключ за всички модели камиони и влекачи от марките Мercedes, MAN, DAF, Scania, Volvo, Renault и др. От 30 до 90 минути е необходимо в повечето случаи, за да се сдобиете с напълно функционален втори ключ. Услугата се предлага и от нашите мобилни ключарски ателиета – на място.

1. Изработка дубликат на ключ.
3. Изключване и ремонт на имобилайзери на камиони и влекачи.

2. Изработка на изгубени и счупени ключове за камиони и влекачи.

Мобилните сервизи на “Ключарят на място” са оборудвани със специализирани инструменти и софтуер, необходим за възстановяването на изгубен ключ или препрограмирането на повреден ключ за голяма гама от моделите на камиони и влекачи с марките Mercedes, MAN, DAF, Renault, Scania, Volvo и др. Нашите специалисти са способни да изработят абсолютно функциониращ ключ само в рамките на 30 минути на място.

3. Изключване и ремонт на имобилайзери на камиони и влекачи.

Проблем с имобилайзер системата се среща често при тежкотоварните возила. Кабелни трасета, комуникации между модулите, софтуерни изменения вследствие на електрически несъответствия са само част от неизправностите, които имат влияние върху имобилайзерната система и водят до невъзможност за стартиране на двигателя. В този случай предлагаме бързото и ефективно решение – деактивиране на оригинален имобилайзер. Мобилните сервизи на „Ключарят на място“ са обoрудвани с техника за извършване на услугата на място, без да е необходимо демонтаж на модули.

6. Ремонт на ключ.

4. Аварийно отключване на камиони и влекачи.

Заключени ключове в камиона, износена или неработеща ключалка или механична повреда в заключващата система са само част от ситуациите, в които се налага професионалната намеса на нашите специалисти. Мобилните ключарски ателиета са снабдени с всичко необходимо за да извършат услугата отключване на камион с марките Mercedes, MAN, DAF, Renault, Scania, Volvo и др. без никакви наранявания по ключалката.

Разгледайте нашият опит

Последвайте ни и във  Facebook:  Facebook            Последвайте ни и във  Youtube:  Youtube

Go to Top